Nis

AVCILAR ANADOLU LİSESİ

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEM VELİ TOPLANTISI

Değerli velilerimiz;

Öğrencilerimizin durumlarını değerlendirmek amacıyla öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştireceğimiz Veli Toplantısına 9. 10. Ve 11. Sınıf öğrencilerimizin tüm velileri davetlidir.

Toplantı Yapılacak Sınıflar:   9. 10. Ve 11. Sınıflarımız

Toplantı Tarihi                    :   28 Nisan Pazar

Toplantı Saati                    :    11.00-13.00

Kemal KILIÇ

Nis

İKİNCİ DÖNEM İKİNCİ YAZILI SINAVLAR TAKVİMİ İÇİN AŞAĞIDA Kİ BAĞLANTILARA TIKLAYINIZ.

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın mirası olan büyük zaferimizi “ruhumuzda var” mottosu ile çoşkuyla kutlamanın ardından bu yıl da ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla kutlamaya ve ecdadımızı anmaya devam ediyoruz.

2023 ve 2024 yıllarında savunma sanayinde, ülkemizin geleceği için atılan büyük adımlarla ilerlemeye devam ederken Cumhuriyetimizi kuran ve Çanakkale’de bize zafer yaşatan yüce ve saygı değer iradenin izinde, aynı inançla:

Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ock

5 ŞUBAT 2024 TARİHİNDEN GEÇERLİ DERS PROGRAMLARI İÇİN BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

Ock

5 ŞUBAT 2024 TARİHİNDEN GEÇERLİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU PROGRAMIİÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

Eyl

4 ARALIK TARİHİNDEN GEÇERLİ DERS PROGRAMLARINA ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 3 MART 2024

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 1. Oturum (TYT) 8 HAZİRAN 2024

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2. Oturum (AYT) 9 HAZİRAN 2024

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 3. Oturum (YDT) 9 HAZİRAN 2024

Ekm

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Birinci Sınavlar Takvimi ilan edilmiştir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

16 EKİMDEN GEÇERLİ DYK KURS PROGRAMI KURS PROGRAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

Ağu

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANMAK ÜZERE ANADOLU LİSELERİNDE OKUTULAN HAFTALIK DERS ÇİZELGESİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİTMİŞTİR.

Ağu

TEKNOFEST 2023 TEKNOLOJİ YARIŞMALARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!

TEKNOFEST 2023'te yarışmak için SON BAŞVURU TARİHİ 20 KASIM!