Nis

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cevat DERVİŞOĞLU okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuştur. 12.  Sınıf öğrencilerimiz ile yakından ilgilenen müdürümüz öğrencilerimize sınav hazırlıkları ve gelecek planları hakkında önerilerde bulunmuştur. Okulumuzdan, öğretmen ve öğrencilerimizden desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevat DERVİŞOĞLU' na teşekkür ederiz.

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında okulumuzda pano çalışması yapılmış ve sınıflarımızda kişisel verilerin korunması kapsamında KVKK sitesinde yer alan videolar izlenmiştir.

Mrt

Dilimiz zenginliğimiz projesi kapsamında nesne tasarımi çalışması yapıldı. Gerçek zenginliğimiz dilimiz teması vurgulandı ve Divan edebiyatı şiiri üzerine bir hasbihal gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü büyük bir coşkuyla kutlandı

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası haftası kapsamında okulumuzda pano çalışması, sunum ve eğlenceli bilim deneyleri yapıldı.

Mrt

Avcılar Anadolu Lisesi Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda İlker Demir okuduğu şiir ile birinci olmuştur.

Şbt

Dilimiz zenginliğimiz projesi kapsamında sınıflarımızda ilk sozlugumuz Divanı lugatit Türk tanıtıldı.

Sınıflarımızda kelime bulma oyunu oynandı, cümle içinde kullanma çalışmaları yapıldı.

Şbt

İstanbul Öğrenci Meclisi Şubat ayı çalışmaları kapsamında okulumuzda Satranç Turnuvası, Logo Tasarım Sergisi veYetenek yarışması yapılmıştır.

Ock

Avcılar Anadolu Lisesi olarak "Cumhuriyetimizin 100.Kuruluş Yılı Etkinlikleri" kapsamında öğrencilerimizi Atatürk II (1881-1919) filmine götürdük.. Tarih öğretmenimiz Nesibe Küçüktekin'in rehberliğinde düzenlenen etkinliğimize desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize ve değerli müdürümüz Kemal KILIÇ'a teşekkür ederiz..

Ock

8-14 Ocak 2024 Enerji Verimliliği Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak adına enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmakta olup okulumuzda bu proje dahilinde sınıflara bilgilendirme yaptık ve pano hazırladık.

Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı

Ara

Mehmet Akif Şiirlerini okuma yarışmasında Okulumuz 11A sınıfı öğrencimiz Ersin YILMAZ İlçe Birincisi olmuştur. Öğrencimizin öğrencimizi hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Arzu BİLMEZ'i tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz, Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yılı Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizi "Atatürk 1881-1919 " filmine götürerek bize bu toprakları "Vatan" olarak emanet eden atamızı bir kez daha anma ve anlama fırsatını bulduk. Yaklaşık dört yüz öğrenciyi kapsayan bu anlamlı çalışma için başta rehber öğretmenimiz Nesibe Küçüktekin olmak üzere desteklerini esirgemeyen ve emek sarfeden öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz..

AVCILAR BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ