Ara

"Varlık Sebebimiz: Türkçemiz" isimli söyleşimizin bu yılki konuğu akademisyen, yazar Prof. Dr. Abdullah Harmancı oldu.

Kas

Her yıl belirli zamanlarda yapılan deneme sınavlarının ilki 30 Kasım 2022 tarihinde tüm kademelerde gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin hazırbulunuşluğunu ölçtüğümüz deneme sınavı öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin özverisiyle başarılı şekilde tamamlandı. Öğrencilerimizin bu sınavları okul ortamında sınav düzeniyle gerçekleştirmeleri ulusal sınavın da provası konumunda. Öğrencilerimiz sınav sonuçlarını heyecanla beklemektedir. Okul olarak deneme sınavlarının tekrarı aynı hassasiyetle gerçekleştirilecektir. Öğrenciler bu deneme sınavlarında müfredatla uyumlu soruları çözerek kendilerini görme fırsatı edinmiş oldular.

Kas

"Bugünden Yarına Emniyet İle El Ele" Projesi kapsamında Okulumuz Avcılar Anadolu Lisesi olarak Okul Müdür Yardımcımız Samet Kırdan ve 12. Sınıf düzeyinde öğrencilerimizle Firuzköy Şehit Ilgaz Aykutlu Polis karakolu ziyaret edilmiştir. Öğrencilerimize Türk Emniyet Teşkilatı hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Nazik kabullerinden dolayı Firuzköy  Şehit Ilgaz Aykutlu Polis Merkezi çalışanlarına okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

İstanbul Valiliği AFAD Müdürlüğü tarafından "Afet Tatbikat Yılı" kapsamında öğrencilerimize eğitim verilmiştir.

Haz

"English Together" e-twinning projemizi başarı ile tamamladık. Projemizde yaptığımız tüm çalışmalara ve sanal sergimize aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Projemize çalışmaları ile değer katan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.